Simulator

Välkommen att boka ditt alldeles egna simulatorpass hos oss. Här kommer du att få prova på att flyga med en av våra instruktörer vid din sida.

Är du nybörjare eller kan du redan flyga? Vi tar hänsyn till hur mycket förkunskaper du har och anpassar flygpasset därefter. Flygplanstyp väljs efter dina förkunskaper för att flygpasset ska bli så realistiskt och givande som möjligt.

Varje flygpass börjar med en ca 15 minuters genomgång och sedan är det dags att ge sig ut i det digitala luftrummet. I simulatorrummet finns även nio stycken flygplansstolar så det går bra att ta med vänner och bekanta som via en egen skärm kan följa din flygning.

Vår simulator bokas minst en timme per gång för en kostnad av 200 kr per timme. Endast förbokade och förbetalda flygpass genomförs.
Vid vissa tillfällen kommer flygsimulatorn att hållas öppen för visning även under Öppet Hus på lördagar, men då rullar endast en demo på skärmarna.

Simulatorn är just nu endast bokningsbar på lördagar mellan 11-13.

Vi kan även komma med tips, råd och information när det gäller flygrädsla.

Boka så här:

  • Räkna ihop hur många deltagare ni blir och hur många som vill flyga
  • Kontakta sedan bokningsansvarig på bokning@f13bravalla.se eller ring 0733-280420 (vardagar mellan 9-15). Vi kommer då att fråga efter era förkunskaper för att instruktören ska kunna förbereda passet på bästa sätt.
  • Betala flygpasset till bankgiro 5073-4193. Ange på inbetalningen samma namn som ni uppgav när ni bokade samt “SUL”. När betalning kommit in på vårt konto bekräftar vi sedan bokningen via e-mejl.
  • Aktuellt bokningsläge för simulatorn ser du längst ner på denna sida.

Mycket välkommen till en unik upplevelse!

Genomgång inför simulatorflygning
Simulatorrummet med åskådarsäten (från MD-80)
Även tjejer flyger vår simulator med stor behållning
Flyginstruktör med elev